Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Ajankohtaista

 

Koronavirusepidemia on hallinnut meidän kaikkien elämää viimeisen vuoden aikana, mutta nyt vihdoin näyttäisi olevan valoa tunnelin päässä; toivottavasti voidaan pikkuhiljaa palata pysyvästi kohti normaalimpaa elämää.

 

Sukuseuralla ei ole tälle vuodelle retki- eikä matkasuunnitelmia, mutta sukukokous toki pidetään. Se on tänäkin vuonna normaalia myöhemmin, eli vasta elokuussa, jolloin toivottavasti ei ole enää kokoontumisrajoituksia.

 

 

Sukukokous on lauantaina 21.8.2021 ja nyt ensimmäistä kertaa Tampereella! Kokouspaikkana on museokeskus Vapriikki. 

Ilmoittautumiset (ja tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista) 15.7.2021 mennessä Helleville.

 

 Lisätietoja jäsenkirjeestä

21/4/2021

Jäsenrekisteriseloste

Sukututkimusrekisteriseloste

Airi Musto on tehnyt esitteen Kotkasaaren kotimuseosta.

 

Ajankohtaista

 

Tällä sivulla kerrotaan tärkeimmistä jäsentiedotteen asioista.

 

Sukukokous

Sukukokous järjestetään lauantaina 21.8.2021 Tampereella museokeskus Vapriikissa. 

Tilaisuus alkaa klo 12 lounaalla (Museoravintola Valssi), sitten kokous ja kahvit, minkä jälkeen (noin klo 15 alkaen) tunnin mittainen opastettu kiertokäynti Vapriikissa. Museokeskus on auki aina klo 18 saakka, joten kierrosta voi tarvittaessa jatkaa vielä omin päin.

Ilmoittautumiset (ja tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista) 15.7.2021 mennessä Helleville (yhteystiedot kirjeen lopussa).  Näin aikainen ilmoittautuminen on tarpeen, koska joudumme vahvistamaan tilavarauksen jo noin kuukautta aikaisemmin. Tuossa vaiheessa tiedämme muutoinkin, onko kokous ylipäänsä järjestettävissä – toivotaan, että onnistuu!  

Osallistumismaksu on 20 e/henk. (4-11-vuotiaa 10 e). Tähän sisältyy lounas, kahvit, museon pääsymaksu ja opastettu kiertokäynti. Maksu mielellään jo etukäteen sukuseuran tilille FI06 5780 3820 1124 14.  

Sukukirjoja on edelleen saatavilla, niitä toimitetaan postitse ja niitä voi ostaa sukukokouksessa.  Kirjan hinta on 50 euroa.

 

Kirjojen lisäksi kokouksessa on myytävänä ja tilattavissa suvun vaakunoita (100 e), pöytäviirejä (30 e), isännän viirejä (70/80 e) sekä sukuseuran vaakunalla varustettuja mukeja (15 e). Myös suvun vaakunalla varustettuja postimerkkejä on saatavilla (jonkin verran on varastossa, mutta kannattaa varmistaa saatavuus etukäteen).

 

Lisätietoja jäsenkirjeestä

 

Jäsenmaksu

Sukuseuran jäsenmaksu on edelleen 15 euroa, josta tulee erillinen jäsenmaksulasku joko sähköpostiin tai kirjeitse, jos sähköpostiosoitetta ei ole.

Sukuseura otti pari vuotta sitten käyttöön Membook-jäsenrekisteripalvelun, joka on toiminut oikein hyvin.  

 

Karjalan Liitto laskuttaa erikseen oman jäsenmaksunsa, joka on 20 euroa.

Karjalan Liittoon kuuluu vain noin 30 seuran jäsentä, mutta sukuseura kannustaa seuran jäseniä liittymään Karjalan Liittoon, joka tekee työtä karjalaisen kulttuurin edistämiseksi, säilyttämiseksi ja uudistamiseksi. Liiton toiminta painottuu kulttuuriin, historiaan ja karjalaisiin juuriin.

Liiton jäsenmaksulla saa mm. neljä kertaa vuodessa Karjalan Kunnaat -jäsenlehden sekä joitakin jäsenetuja. Suurin jäsenetu on tietysti mahdollisuus vaalia karjalaisuutta ja pitää yllä karjalaisia perinteitä!

Liittyminen Karjalan Liittoon tapahtuu sukuseuran kautta, joten tiedot tästä joko Antille tai Helleville. 

  

Lisätietoja jäsenkirjeessä.