Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Ajankohtaista

 

Sukuseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään 4.5.2024 Olympiastadionin kokoustiloissa.  

Heinäkuussa (22.-24.7.2024) retki Tarttoon. 

Lisätietoa em. tapahtumista ja ilmoittautumisesta kevään jäsenkirjeessä 

Katso myös "Ajankohtaista" -sivusto. 

 

9/4/2022

Jäsenrekisteriseloste

Sukututkimusrekisteriseloste

Airi Musto on tehnyt esitteen Kotkasaaren kotimuseosta.

 

Ajankohtaista

 

Tällä sivulla on tietoja vuoden 2024 toiminnasta sekä muista ajankohtaisista asioista.

 

Sukukokous

Sukuseuran sukukokous järjestetään tänä vuonna Olympiastadionin kokoustiloissa lauantaina 4.5.2024. Lounaan ja virallisen kokouksen lisäksi opastettu kiertokäynti Olympiastadionin tiloissa ja mahdollisuus käydä Stadionin Tornissa. 

Lisätietoja ohjelmasta ja ilmoittautumisesta myöhemmin.

 

Matka Tarttoon 22. - 24.7.2024

Sukuseura tekee heinäkuussa kolmipäiväisen retken Tarttoon, joka on Viron toiseksi suurin kaupunki ja tänä vuonna yksi Euroopan kolmesta kulttuuripääkaupungista. Tartto on viehättävä, historiallinen hansakaupunki, jota pidetään myös Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina. Suomenkielisen oppaan johdolla pääsemme tutustumaan monipuolisesti Tarton nähtävyyksiin. Majoitus Tarton keskustassa sijaitsevassa hotelli Dorpatissa.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet kevään jäsenkirjeessä.

 

Jäsenmaksu

Sukuseuran jäsenmaksu on  20 e, josta tulee erillinen jäsenmaksulasku joko sähköpostiin tai paperisena jäsentiedotteen yhteydessä, jos sähköpostiosoitetta ei ole. (Muistathan käyttää laskussa näkyvää viitenumeroa, niin maksut näkyvät jäsenrekisterissä!) 

 

Karjalan Liittoon kuuluu tällä hetkellä noin 40 seuran jäsentä, mutta sukuseura kannustaa seuran jäseniä liittymään Karjalan Liittoon, joka tekee työtä karjalaisen kulttuurin edistämiseksi, säilyttämiseksi ja uudistamiseksi. Liiton toiminta painottuu kulttuuriin, historiaan ja karjalaisiin juuriin. Liiton jäsenmaksulla saa mm. neljä kertaa vuodessa Karjalan Kunnaat -jäsenlehden sekä joitakin jäsenetuja. Suurin jäsenetu on tietysti mahdollisuus vaalia karjalaisuutta ja pitää yllä karjalaisia perinteitä!

Karjalan Liiton jäsenmaksu on 20 euroa. Liittyminen Karjalan Liittoon tapahtuu sukuseuran kautta, joten tiedot tästä joko Antille tai Helleville. 

 

Sukukirja ja muita sukuseuran tuotteita

Sukukirjoja on edelleen saatavilla, niitä toimitetaan postitse ja niitä voi ostaa myös sukukokouksessa.  Kirjan hinta on 50 euroa.

Kaikki uudet jäsenet saavat kirjan ilmaiseksi!

 

Kirjojen lisäksi myytävänä ja tilattavissa on suvun vaakunoita (100 e), pöytäviirejä (30 e), isännän viirejä (70/80 e) sekä sukuseuran vaakunalla varustettuja mukeja (15 e). Myös suvun vaakunalla varustettuja postimerkkejä on saatavilla (jonkin verran on varastossa, mutta kannattaa varmistaa saatavuus etukäteen). Tänä keväänä myyntiin tulee myös sukuseuran nimellä ja vaakunalla varustettu kosketusnäyttökynä.