Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Ajankohtaista

Karjalaiset kesäjuhlat Hämeenlinnassa 14. – 16.6.2019

Sukukokous Vantaalla tiedekeskus Heurekassa 13.4.2019

Uusi jäsenrekisteripalvelu Membook käyttöön

 

Kesäretki Viipuriin ja Terijoelle 4. – 5.7.2019

Kevättalkoot järjestetään tänäkin vuonna toukokuussa, lauantaina 25.5.2019.

 Lisätietoja jäsenkirjeestä

2/4/2019

Jäsenrekisteriseloste

Sukututkimusrekisteriseloste

Airi Musto on tehnyt esitteen Kotkasaaren kotimuseosta.

 

Ajankohtaista

 

Tällä sivulla kerrotaan tärkeimmistä jäsentiedotteen asioista.

 Sukuseuran 66. sääntömääräinen sukukokous

Ikävalko-sukuseuran sukukokous pidetään tänä vuonna lauantaina 13.4.2019 Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla. Tilaisuus alkaa klo 12.00 lounaalla, joka on tarjolla tiedekeskuksen ravintolassa (buffetpöytä). Lounaan jälkeen n. klo 13 sukukokous tiedekeskuksen auditoriossa ja lopuksi iltapäiväkahvit.  Sukukokouksessa on esillä sääntömääräiset asiat, tietoja tulevasta kesämatkasta ja muusta seuran toiminnasta. Ja tietysti oiva mahdollisuus tavata suvun jäseniä!

 

Ilmoittautumiset (ja tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista sekä näyttelylipuista) 31.3.2019 mennessä Helleville (yhteystiedot kirjeen lopussa).  Jälki-ilmoittautumiset tai peruutukset mahdollisia vielä 8.4.2019 saakka. 

 

Lisätietoja jäsenkirjeestä (ajo-ohjeet, ilmoittautuminen, paikoitus, tutustumisesta Heurekan näyttelyihin).

Jäsenmaksu 2018

 

Sukuseuran jäsenmaksu on edelleen 15 euroa ja Karjalan Liiton jäsenmaksu 20 euroa. Jäsenmaksun eräpäivä on 21 päivän päästä siitä, kun lasku lähtee jäsenrekisteristä.

Maksuvaihtoehdot:

  1. 15 euroa = Ikävalko-sukuseuran jäsenmaksu (et halua kuulua Karjalan Liittoon tai maksat Karjalan Liiton jäsenmaksun muun seuran kautta).
  2. 35 euroa = sukuseuran jäsenmaksu + Karjalan Liiton 20 euron jäsenmaksu Ikävalko-sukuseuran kautta. Sukuseura tilittää 20 euroa edelleen Karjalan Liitolle.  

Jäsenmaksulasku tulee joko sähköpostitse tai jäsentiedotteen mukana kirjeenä. Ne, jotka ovat aiemminkin maksaneet Karjalan Liitto ry:n jäsenmaksun Ikävalko-sukuseuran kautta, saavat 35 euron jäsenmaksulaskun. Ne, jotka eivät ole aiemmin maksaneet Karjalan Liiton jäsenmaksun sukuseuran kautta, saavat 15 euron laskun. Jokainen voi kuitenkin vielä maksua maksaessaan valita, haluaako maksaa 15 vai 35 euroa.

Vanha jäsennumero/viitenumero ei ole uudistuksen jälkeen enää käytössä, vaan laskun maksamisessa käytetään laskussa mainittua viitettä. 

Jotta saamme uuden jäsenrekisterin ajan tasalle, tämä kirje lähetetään aiempaa laajemmalla jakelulla. Ts. kirje lähtee myös niille, jotka eivät ole viime vuosina maksaneet jäsenmaksua. Ilmoittakaa, jos ette halua kuulua enää sukuseuraan, niin poistamme tiedot rekisteristä.

Sukuseuran hallitus toivoo, että kaikki sukuseuraan kuuluvat maksavat jäsenmaksunsa! Jäsenmaksutulot ovat seuran ainut tulonlähde, jolla toimintaa järjestetään. Viime vuonna jäsenmaksun maksoi vain noin 40 prosenttia seuran jäsenistä.  

Ilmoittakaa seuran sihteerille, jos haluatte tiedotteet ja jäsenmaksulaskut jatkossa sähköpostitse.

 

Karjalaiset kesäjuhlat Hämeenlinnassa 14 – 16.6.2019

 

Karjalaisia kesäjuhlia vietetään nyt 71. kerran ja juhlapaikkana on Hämeenlinna, jonne on hyvät liikenneyhteydet niin autolla kuin junalla. Sunnuntain juhlakulkue lähtee liikkeelle klo 12 ja Lumon Areenalla järjestettävä päiväjuhla alkaa klo 15.00. Sukuseura on ollut useimpina vuosina mukana juhlakulkueessa suvun lipun ja nimikyltin kera. Toivottavasti tämän perinne jatkuu tänäkin vuonna.

 

Jos pääset mukaan, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan käytännön järjestelyjä varten.